podpis użytkownika
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.podpis użytkownika
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.nikomu się krzywda nie stała widać że umieją bardzo dobrze jeździć samochodziki raczej na prąd ale nie jestem w 100% pewien podłogi też nie porysowały a tylko zrobiły reklamę galerii to i tak jakaś p🤬da musi skonfidęcić pewnie ochrona
Pozytywne świry przebrały się za postaci z mario cart i rozweseliły trochę ten smutny jak p🤬da świat. Oczywiście nie wszystkim się to spodobało
![]()
Do roboty pójdziecie i ktoś będzie zagrażał mieniu za które odpowiadacie to zobaczycie że z was też takie "p🤬dy co muszą skonfidęcić". Ochroniarzowi by pół pensji uj🤬i na rok jakby nic nie zrobił a ci by coś rozp🤬olili
podpis użytkownika
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.