Chodzi mu o to że policja jedzie w terenie zabudowanym 80 km/h(a obowiązuje ograniczenie do 50 km/h) i jest ok, ale gdyby ktoś jechał 80 km/h w terenie zabudowanym to zaraz by wlepiali mandat i dawali punkty.
Co ty p🤬lisz ? Policja może używać ''kogutów'' tylko w sytuacjach nadzwyczajnych. Żaden radiowóz np. nie przyjedzie ci do awantury domowej czy młodzieży pijącej alkohol na sygnale. A prędkość to już inna sprawa, radiowóz jest pojazdem tzw. ''uprzywilejowanym'' więc się odjebcie od radiowozów i pilnujcie żebyście sami jeździli zgodnie z przepisami to zap🤬lający radiowóz nikomu krzywdy nie zrobi.
Policja to K**wa, którą należy tępić jak najgorszą zarazę. Drugie największe sk*******two w tym kraju zaraz po "rzetelnych" mediach. Tyle powiem. Anarchia lekiem na chore urzędnicze patologie.
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!Pocałujcie się w c🤬ja, i tak nam nic nie zrobicie, już mi się nawet nie chce p🤬lić o tym że np do awantury domowej jedzie się bez koguta i tak dalej i tak dalej
C🤬j w hejterów, gdyby nas nie było 90% z was nie wystawiłaby k🤬a nosa za drzwi.
Pocałujcie się w c🤬ja, i tak nam nic nie zrobicie, już mi się nawet nie chce p🤬lić o tym że np do awantury domowej jedzie się bez koguta i tak dalej i tak dalej
C🤬j w hejterów, gdyby nas nie było 90% z was nie wystawiłaby k🤬a nosa za drzwi.
Pocałujcie się w c🤬ja, i tak nam nic nie zrobicie
Policja to K**wa, którą należy tępić jak najgorszą zarazę. Drugie największe sk*******two w tym kraju zaraz po "rzetelnych" mediach. Tyle powiem. Anarchia lekiem na chore urzędnicze patologie.
Cała j🤬a esencja wypłynęła
A co do tych twoich 90% to chyba się z k🤬sam na łby pozamieniałeś, nie boje sie dzieciaków pijących piwko w parku bo tylko na takie akcje na ulicy was stać!!
Jak jest jakas awantura to odwracacie wzrok albo jedziecie k🤬a 2 km w godzinę - banda pajaców z kołkami w dupie jacy to wy nie jesteście zajebiści.....![]()
Przeczytaj jeszcze raz, a potem jeszcze raz co napisałem wcześniej i wtedy może dojdziesz do wniosku że umiem czytać ze zrozumiem, a powiedzieć że "jedzie na ważną interwencję" to może sobie każdy policjant, obojętnie czy na nią jedzie czy nie.
Co TY p🤬lisz!?!? Jaki uprzywilejowany, ja nie ma włączonych kogucikow to jest takim samym użytkownikiem drog jak inni, wiec najpierw sie doucz a pozniej zabieraj glos.
Co za idiota
zapytaj w poniedziałek w gimnazjum na przerwie.