Szarpnięcie się o Jarka o Donalda innych i w waszych małych niedołężnych rozumkach nawet nie wytworzy się świadomość że oni mają was w dupie i robią wszystko by przy władzy być. Co dobrego zrobił Jarek czy Donald ? Już za chwilę unia będzie ci mówić jak i kiedy masz srać a jak nie unia to ktoś inny. Żadna władza ani rząd nie robi nic by było ci lepiej oni robią to co im ktoś każe. Teraz lewaki na świecie mają głos i oni będą żreć schabowe a wy kotlety robaczane. Wybory są po to by hamować z🤬bow. Ale nie martwcie się istnieje kamyk w kosmosie co zmierza w naszym kierunku z przeznaczeniem unicestwienia wszystkich tylko kiedy nie wie nikt ale że jest to pewne jak nic .
Jedni i drudzy to j🤬e nieroby, zapatrzone w kasę, władzę i własny interes, ale czymś innym jest robienie w c🤬ja ludzi w zaciszu gabinetów i w miarę dać im żyć, niż kraść patrząc tym ludziom w oczy i śmiejąc się, traktując ich jak debili, którzy jeszcze na nich głosują, rozdawać publiczną kasę na prawo i lewo, zacisnąć sznur ludziom na jajach, i mówić że to dla ich dobra. Mam pisać o willa+, zakazie aborcji, mandatach z dupy, pałowaniu, szpiegowaniu, kłamstwie smoleńskim, okradaniu ludzi na cenie paliwa, i setki innych? Te k🤬y powinny być skazane z paragrafu o działanie w zorganizowanej grupie przestępczej i zabranie im całego majątku, włącznie z majątkiem rodziny, żeby już innej k🤬ie NIGDY nie przyszło to do głowy, a oni nie powinni wyjść z pierdla przez najbliższe 20 lat. W Chinach wszyscy dostaliby czapę po dwudniowym procesie. Ech...
No tak masz rację jak op🤬le ci mieszkanie i nie będziesz wiedział kto i jak to jest ok a jak op🤬le ci mieszkanie i będziesz wiedział że to ja i nic nie będziesz mógł mi zrobić to już nie ok . Wynik mieszkanie zostało op🤬lone a to nie powinno się wydarzyć. Nie ma różnicy jesteś oj🤬y z dóbr na które zap🤬lales pół życia. Nic nie zrozumiałeś TVN albo szwagier wyprał ci mózg
Ten debil jest tak oderwany od rzeczywistości przez ostatnie 8 lat że nawet nie wie że na czerwonym świetle się nie przechodzi. Cały czas mu wszędzie dupe wozili i pomyśleć że taki ktoś rządził tyle lat polską
I też miałeś okazję pozbyć się tego pokurcza Kaczyńskiego?