Nie wiem jak inni ale ja te zagadnienia wchłonąłem z internetu, tv, ewentualnie pamiętam cos z j.polskiego. Nawet jesli to wszystko miałem na lejbach to prawdopodobnie wiedzę o tym wpajano w tak nieprzystepny sposób że człek nie chciał nawet ruszyć wyobrażni.
Ten facet dziala na zasadzie chodzenia przez caly dzien i pytania, a jak ktos sie pomyli albo cos glupio powie to wrzuca go do tej "kompilacji". Nie wiem czemu ludzie biora udzial w tej farsie i daja z siebie robic idiotow bo ktos im przystawi majka do twarzy...
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie