B-B napisa艂/a:
J馃が pies gust muzyczny, Magnumka zrobiona na cacy!
Tak si臋 zastanawiam co kierowa艂o kim艣 aby nazwa膰 to "agro tuningiem" ?
Przecie偶 tuning ci臋偶ar贸wek (w tym przypadku pomoc drogowa) to w艂a艣nie malowanie, 艣wiate艂ka, orurowanie a przede wszystkim kabina kt贸ra w tym przypadku jest zrobiona lepiej ni偶 w nie jednej osob贸wce !
Czy偶by zazdro艣膰 ?
Zazdro艣膰, wolne 偶arty. Ja bym takim si臋 wstydzi艂 jecha膰. Musia艂bym zak艂ada膰 worek na g艂ow臋 aby nie by艂o wida膰 twarzy. Dla mnie to po prostu wiocha, odpust. Gdyby ta ci臋偶ar贸wka by艂a w serii, ewentualnie poza felgami, i za艂o偶one jakie艣 nag艂o艣nienie bez przerostu formy nad tre艣ci膮 jak w tym przypadku nic bym nie powiedzia艂. Orurowanie w tym przypadku to te偶 jaki艣 dowcip mo偶na to zrobi膰 z gustem a nie niczym brama wyj臋ta od 艣mietnika i pomalowana.
Pan_Grzegorz napisa艂/a:
Tak si臋 tuninguje ci臋偶ar贸wki. Co ty by艣 k馃がa chcia艂 gleb臋 i naci膮gane opony ?
Dla mnie prawie ka偶da forma tuningu wizualnego to po prostu niszczenie pojazdu i jest wioch膮. Lubi臋 seri臋 je偶eli chodzi o wygl膮d i jedyna zmiana wygl膮du to taka gdzie operuje si臋 oryginalni cz臋艣ciami od danego modelu.
Nikt nikomu nie zabroni tego robi膰, jak chce to niech robi, tylko niech si臋 nie dziwi je偶eli pojawi膮 si臋 g艂osy krytyki.
sp0on napisa艂/a:
Ten "agrotuning" kosztuje tyle co nie jedno salonowe auto, wiec si臋 zastan贸wcie co piszecie, szczeg贸lnie jak nie macie poj臋cia ile takie malowanie/oklejanie kosztuje, nie wspominaj膮c ju偶 o wn臋trzu
Mo偶e i kosztowa膰 miliard euro.. co ma piernik do wiatraka ?