Jestem ciekaw który klub się nim zainteresuje jako pierwszy Barca? Real? będzie o nim głośno przez 3 lata jeśli już go ktoś kupi a potem odejdzie w zapomnienie jak Ronaldinho.
Dobra, przyznam pewnie ten mały gówniarz by mnie okiwał ale ja mam nad nim przewagę wystarczy jedno kopnięcie a to on leci w stronę brami zamiast piłki
Kolejny czarnawy francuz który napewno wyznaje islam do ich drużny:D coraz mniej mnie to dziwi niedługo cała francja bedzie czarna a na dodatek muzłumańska
odnośnie pierwszego filmiku a raczej wypowiedzi tego gościa na początku, sugeruje wrzucić jeszcze jakieś filmiki w narzeczu suahili, bo przecież mieszkamy w Polsce a naszym językiem urzędowym jest c🤬j wie co
P.S do tych co sie zaraz dojebią żeby oglądać a nie marudzić - lubię tez czasem wiedzieć co tam gaworzą
A ja nie bede p🤬lil glupot tylko zapytam sie kulturalnie jak na prawdziwego Polaka w skarpetach i sandalach na nogach Zna ktos k🤬a tytul piosenki z pierwszego filmu ?
Ahh po slowie k🤬a to Polaka w calej europie mozna poznac ^^
Kolejny czarnawy francuz który napewno wyznaje islam do ich drużny:D coraz mniej mnie to dziwi niedługo cała francja bedzie czarna a na dodatek muzłumańska
Wtedy dopiero "Dziadek w wermachcie" będzie zaletą polityka