A ja powiem tak.. mam motocykl nieco glosniejszy niz oryginalnie ale bez przesady, nie oglusza ale dziala jak wczesne ostrzeganie w jezdzie po miescie bo silnik sobie burczy i zwraca uwage kierowcow.
Prawda jest taka ze jednosladem nie mozna jezdzic miedzy samochodami ktore sie poruszaja bo to nie jest manewr omijania tylko wyprzedzania a to jest nie dozwolone w takim przypadku... miedzy samochodami mozna jezdzic tylko jak stoja nieruchomo w korku... ale przyznam sie ze nie stosuje sie do tej zasady i nalezy mi sie za to karny k🤬s...
Musze zaznaczyc ze koledzy puszakze tak jak kazdy zdrowo myslacy czlowiek nie beda jechac 50 gdy jest wolna rozlegla pusta droga bo to jest oczywiste... tak samo my motocyklisci lecimy nieco szybciej niz wy koledzy puszkaze bo mamy wiekszy zapas mocy, przyspieszenia i zajmujemy malo miejsca. Tak ze jak sobie lece motorkiem i wiem ze jest miejsce to sie przecisne tu i tam, zawsze podziekuje jak ktos ustapi itd itp. pelna kulturka z obu stron
Ale tak samo jak mozna spotkac barana na motorze ktorego wrecz nie wolno nazwac motocyklista tylko uzytkownikiem motocykla tak i barany spotyka sie w samochodach ktorzy z roznych to wzgledow potrafia byc nie uprzejmi i nic sie na to nie poradzi.
Jedyny sposob na to aby nam wszystkim dobrze sie zylo to nie dac sie podjudzic tym wszystkim hejterom i krzykacza ktorzy to graza sobie na wzajem jacy to oni sa idealni a ci drudzy sa bee.
Kazdy normalny i zyczliwy zjedzie motocykliscie a motocyklista grzecznie podziekuje, machnie raczka i ucieka dalej zeby nie brzeczec za uchem i nie wprowadzac zametu na drodze i wszyscy sa szczesliwi.
Jezeli ktos uwaza inaczej to jest hejterem podburzaczem i aroganckim dupkiem i to sie tyczy tak samo motocyklistow jak i kolegow puszkazy (naszczescie tacy ludzie sa mniejszascia tylko ze najglosniej krzycza i dlatego robi sie taki zamet).
Filmik zajebisty!!! tak trzymac! Przyczepnosci bracia motocyklisci i bracia puszkaze!!!!!
VFR800 V-tec for ever!!!!