BuryRabarbar napisał/a:
nienawidze tego frajera wywyzsza sie nad wszystkimi a tak naprawde wali konia przed starymi murzynkami wiem bo bylem swiadkiem tego incydentu
Oglądałem jego kilka występów (Shameless, Hilarious, Chewed Up), oglądałem jego serial "Lucky Louie" oraz oglądam "Louie". Za c🤬ja nie widziałem nigdzie, żeby się wywyższał. Powiem więcej mówi sam o sobie, że jest wstrętną osobą, że wygląda okropnie, że jego życie seksualne jest pełne chusteczek i wstydu. Jedynymi osobami, ponad które się wywyższa to idioci i pedały (nie mylić z gejami). Oczywiście trzeba wykpić to, że ktoś chce umieścić wszystkie swoje prywatne rzeczy u Apple'a, który wprowadza nieprzydatne "nowinki", za które trzeba płacić ciężki szmal. Wykorzystuje przy tym idiotów, którym na myśl o nowym iPhonie majtki spadają tak mocno na ziemię, że wywołują tsunami po drugiej stronie globu.
Jeżeli jednak coś przegapiłem w jego dokonaniach scenicznych to czekam z niecierpliwością na to, aż wyślesz mi linka albo cokolwiek do fragmentu wywiadu/artykułu/występu, w którym wywyższa się i wali konia przed starymi murzynkami. Jednak na moje oko to w dupie byłeś i gówno widziałeś i nic nie dostanę.