akurat dzieci wychowane na tych bajkach w większości nie są głupie, być może dzieki tym dziwnym zachowanią, potrafiły odróżnić co to bajka a co prawdziwe życie i w wieku 20 lat nie biegają po podwórku myslac że mają w kieszeni pokemony.
Akurat co do motywów z wodą w Spongebobie to autorzy mieli świadomość co robią. Z tą plażą to oni nie kąpią się w wodzie tylko jakimś ciemnym syfie, a reszta motywów z np. piciem wody to była, że tak powiem, poruszana w jednym z odcinków . Zresztą podstawowa zasada bajek to fuck logic.
Wolę, by moje potomstwo doświadczało takich nieścisłości niż oglądało tony gówien wykonanych komputerowo o dzieciach posiadających super moce/zmieniających się w superbohaterów etc.
akurat dzieci wychowane na tych bajkach w większości nie są głupie, być może dzieki tym dziwnym zachowanią, potrafiły odróżnić co to bajka a co prawdziwe życie i w wieku 20 lat nie biegają po podwórku myslac że mają w kieszeni pokemony.
Ale ortografii już ich te bajki nie uczyły, co nie?
Bajki muszą być kompletnie odjechane, żeby zainteresowały dzieci. Dzieci nie lubią czegoś co jest w pełni logiczne i normalne. W sumie ja mam coś takiego, że najbardziej lubię kompletnie odjechane filmy np. science-fiction. Nie przepadam za kinem, które jest realistyczne i pokazuje świat taki jakim jest. Życie w zupełności mi wystarczy, a od sztuki oczekuję czegoś kompletnie odmiennego. Oczywiście są wyjątki.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie