Dałem piwko bo całkiem śmieszne ale te osoby mają według mnie trochę inne oczekiwania. Oni chcą być dzięki temu grupą uprzywilejowaną, mającą więcej praw niż inni. To trochę tak jak ze standardową feministką - jest gruba, ma brzydki ryj , wredny charakter i nie dba o siebie przez co żaden normalny facet jej nie chce, więc drze mordę że jej się wszystko należy bo tak jest łatwiej zamiast wziąć się za siebie. Tranzystor ma problem z samym sobą ale łatwiej jest mu krzyczeć że to wina innych ludzi którzy powinni mu dzięki temu pomagać i traktować z ogromną empatią.
To zabawne, kiedy ludzie krytykują i wyzywają LGBT propagandę, a sami dają się jej tak manipulować, że widzą w nich coś w rodzaju drugiej, trzeciej rzeszy
Nigdy nic nie miałem do homoseksualistów ale ich nachalna propaganda robi się męcząca również dla mnie,
Nawet do bajek dla dzieci jest przemycane wychwalanie pedalstwa.
Im więcej pedały naciskają na ich tolerowanie tym bardziej robią sobie krzywdę.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie