Śmieszne by było, gdyby teraz Mentzen poparł Nawrockiego, po tym wszystkim, co o nim powiedział. Zrobiłby wtedy z gęby dupę.
Mentzen: "Nawrocki doprowadził starszą schorowaną osobę do tego, że oddała mu mieszkanie".
W sytuacji gdy w ciągu najbliższych lat możemy mieć napaść na państwa bałtyckie - chronione przez NATO - prezydent z innego środowiska niż rząd to ostatnie czego potrzebujemy. Czy się komuś to podoba czy nie, to wybór uśmiechniętego to jedyna bezpieczna opcja na dziś.
Zrozum, że tam pewnie mu się teraz urywają telefony z PiSu z błaganiami i obietnicami złotych gór.
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
To już nawet ten śliski i pozbawiony twardego kręgosłupa Trzaskowski nie robi ze swoich wyborców aż takich debili.
Ja wiem, że cyniczny i cwany Mentzen ma za nic to, co powiedział wczoraj, bo dzisiaj zrobi jedynie to, co jest dla niego samego korzystne. To, że on traktuje swoich wyborców jak debili, to wiemy – wystarczy sobie przypomnieć, jak sam śmiał się z tego, jak wciskał ludziom banialuki, że zła Unia zmusi Polaków do jedzenia robaków – i wszyscy jego sympatycy te brednie kupowali.
Ja wiem, że cyniczny i cwany Mentzen ma za nic to, co powiedział wczoraj, bo dzisiaj zrobi jedynie to, co jest dla niego samego korzystne. To, że on traktuje swoich wyborców jak debili, to wiemy – wystarczy sobie przypomnieć, jak sam śmiał się z tego, jak wciskał ludziom banialuki, że zła Unia zmusi Polaków do jedzenia robaków – i wszyscy jego sympatycy te brednie kupowali.
I kogo Ty chcesz oszukać, Amerykańce i NATO są w PIS. Pedałowy rafał jest w wielkiej Europejskiej Żydoarmii Francji i Niemiec, czyli jakieś gówno, które nam pomoże jak w 1939. NATO w Tczaska nie mieszaj. Żeby nie było PIS i PO to jedno ściero ale Nawrocki to ciężko przez gardło przechodzi, ale to mniejsze zło.
Dziwisz się? Wszak wyborcy memcena to skończeni idioci.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Ja wiem, że cyniczny i cwany Mentzen ma za nic to, co powiedział wczoraj, bo dzisiaj zrobi jedynie to, co jest dla niego samego korzystne. To, że on traktuje swoich wyborców jak debili, to wiemy – wystarczy sobie przypomnieć, jak sam śmiał się z tego, jak wciskał ludziom banialuki, że zła Unia zmusi Polaków do jedzenia robaków – i wszyscy jego sympatycy te brednie kupowali.
Kontekst- on jasno powiedział (i jest to prawda), że ludzie to jednak są w większości debile i kampanię robi się na pustych frazesach, a oni to kupują i jeszcze się o to biją. To nie jego wina.
To nie są banialuki i eurotłuki faktycznie mają pomysły w stylu przymusowego zawarcia określonego % mąki z robali w tej normalnej.
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!Czyli pluje swoim wyborcom w twarz, a oni mówią, że to deszcz pada.
oczekują innych rezultatów
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!Tylko jakich to innych rezultatów oczekują wyborcy Mentzena i Brauna? Wyjścia z UE? To ma być lepsza przyszłość dla Polski? Ogłoszone dzisiaj przez Mentzena osiem postulatów jest w rzeczywistości programem wyprowadzenia Polski z Unii.
Przecież Mentzen to sprzedajna dz🤬ka jest.
W sytuacji gdy w ciągu najbliższych lat możemy mieć napaść na państwa bałtyckie - chronione przez NATO - prezydent z innego środowiska niż rząd to ostatnie czego potrzebujemy. Czy się komuś to podoba czy nie, to wybór uśmiechniętego to jedyna bezpieczna opcja na dziś.
Pedałowy rafał jest w wielkiej Europejskiej Żydoarmii Francji i Niemiec, czyli jakieś gówno, które nam pomoże jak w 1939. NATO w Tczaska nie mieszaj.
"Amerykańce" to są teraz głową w chińskiej dupie i ostatnie o czym myślą to angażowanie się jako założyciel NATO w sprawy Europejskie.
Z doświadczeniem i technologią opracowywaną dziś na Ukrainie, Europa ma świetlaną przyszłość przed sobą.
Choć już pominę, że to jak się pis i Ameryka lubią, było najlepiej widać w 7 minutowym spotkaniu z naszym Prezydentem.