Łot takie postrzeganie świata przez rzesze kosmopolitycznych ludzi, myślcie jak wam przykazano! Samodzielne myślenie = zło wszelakie, faszyzm i totalitaryzm!
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Albert Einstein napisał artykuł w którym tłumaczył że komunizm nie ma nic wspólnego z socjalizmem który to właśnie popierał. Kolejny to Nikola Tesla. On to na pewno nie gonił za pieniędzmi. A o patriotyzmie wiem że to wrażliwy temat więc napiszę tylko że szanuję pamięć o poległych w różnych wojnach. O religii też mi sporo nawytykaliście że żadna religia nie namawia do zła... A święta wojna? A nawracanie na siłę? A wyprawy krzyżowe? Wiem że dzisiaj z Islamem mało kto się może równać ale żadna religia nie jest niewinna. Jak dla mnie każdy może sobie wierzyć w co chce byle by mnie do tego nie mieszał.
Oczywiście!!! Przecież wszyscy jesteśmy obywatelami Świata !!! ...rzygać się chce szczególnie jak patrze na swoich rówieśników w gimbazie i większość jest szczerze przekonana do takich poglądów...
Michnikl / Szechterl - zmienił nazwisko.
Koleś pozywający publicystów za przekonania. Człowiek z rodziny nkwd-oskich zbrodniarzy. Ojciec skazany przed wojną za zdradę ojczyzny.
Brat - spec od wyrywania paznokci bezbronnym ofiarom. Uciekł do szwecji.
Jako jeden z niewielu zaraz po odzyskaniu przez Polskę niepodległości w 1989 r. miał dostęp do ubeckich archiwów i mógł wyczyścić je z tego co chciał. Nazwał kiszczaka człowiekiem honoru - kiszczak szef bezpieki odpowiedzialny bezpośrednio na mordowanie ludzi opozycji i księży - to za jego czasu bestialsko zamordowano ks. Popiełuszko, związano ręce drutem kolczastym i wrzucono do rzeki. Było jeszcze wiele zbrodni i wielu ludzi zostało zamordowanych ale nigdy nie znaleziono prawdziwych sprawców mordów.
Przejął gazetę wyborczą od nas wszystkich - obywateli , machlojkami z udziałami własnościowymi. Przecież gw zanim stało się szambem którym poją się gimbusy było gazetą wspaniałą - pierwszą wolną gazetą od 1939. Popiera wszystkie wydarzenia które niszczą zdrową tkankę narodu. I ktoś nazywa to indywiduum klawym człowiekiem z zasadami moralnymi???? Winszuje. Polska stracona jak tacy debile nie potrafią odróżnić dobra od zła
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie