Zabawni są ci ludzie, którzy uważają że skoro to jakaś "lewacka melina" to tak w sumie nic się nie stało wielkiego. Należało im się.
Aż się chce w takich sytuacjach, żeby nastał czas rządów ostrej lewicy, i za główny cel obrali niszczenie domów takich zagorzałych prawaków
Chyba Cie poj🤬o synku. Gdyby twoja stara szła w koszulce ajaksu tez bys ja nap🤬lal ?! Jebniesz ją w ryj i powiesz, że taki klimat ?![]()
Po pierwsze, nie synku a po drugie starą to masz ty, ja mam mamę. Widać, ze Cię w domu szacunku nie nauczyli, tylko współczuć![]()
A zdajesz sobie sprawę, ze Ajax ma tez kibiców którzy lubią rozróby? Zdajesz sobie sprawę, ze mogły bys w tym barze osoby które są kumate i nie tak dawno robiły rozp🤬ol w innej części Europy? Myślisz, ze tam był 50 letni Edward z 60 letnią Krysią? Nie ogarniasz tematu więc zamilcz. Ja nie popieram niszczenia lokalu, nie popieram bicia postronnych osób ale wiedz ty i tobie podobni, ze Ajax jak i kazdy inny klub ma w swoich szeregach chuliganów. Ciężko to dostrzec skoro info czerpie się z TV i sadola który od dawna opanowały dzieci neta rodem z kwejka a także masa społeczniaków którzy mają się za c🤬j wie kogo a są zwykłymi szczurami.
Tak swoją drogą.. nie wiem czy wiecie, ale 90 % lokalu zniszczyli kibice AjaxuLegia zniszczyła szyby, nawet do tego lokalu sie nie wdarli. Ajax się zabarykadował w środku i bronili się krzesłami etc więc cały zniszczony srodek to przez Ajax
![]()
Poza tym jak się dowiedziałem, ten lokal był lewicowy, pełny brudasów i starego sprzętu, więc w sumie już mi ich nie żal![]()
Kibole z Ajaxa sprowokowali ten napad, zadymami w innej części europy i mieli czelność się bronić. Legia tylko szyby wybiła, te race pewnie odpalili, żeby drogę sobie oświetlić. ach pokojowi ludzie,
Tak swoją drogą.. nie wiem czy wiecie, ale 90 % lokalu zniszczyli kibice Ajaxu
Legia zniszczyła szyby, nawet do tego lokalu sie nie wdarli. Ajax się zabarykadował w środku i bronili się krzesłami etc więc cały zniszczony srodek to przez Ajax
![]()
Poza tym jak się dowiedziałem, ten lokal był lewicowy, pełny brudasów i starego sprzętu, więc w sumie już mi ich nie żal![]()
Aaa nie no to zmienia postać rzeczy. K🤬a, nie zmienia... Czy ktoś tu się czepiał kibiców LEGII? Nie, właśnie piszemy, że wszyscy kibice zachowujący się w ten sposób to sp🤬olone zwierzęta. Nieważne czy Ajaksu, Legii, Lecha, Spartaku czy Liverpoolu. I tak lokal był lewicowy. Przesiadywał Jaruzelski, a Stalin z Leninem robili zebrania partii. K🤬a no człowieku... Brak słów.
Czy to, że lokal był brzydki i siedzieli tam inaczej ubrani ludzie coś zmienia? Mi się np. w c🤬j nie podoba, ani lokal, ani dzielnica, ani właścicielka, ale to nie zmienia faktu, że zwierzęta, to zwierzęta. I czym wy się różnice od cz🤬chów w USA robiących rozróby? No czym? Jakby was usmarować gównem, to zaczęlibyście kwiczeć jak małpy i wp🤬lać banany.
Aaa nie no to zmienia postać rzeczy. K🤬a, nie zmienia... Czy ktoś tu się czepiał kibiców LEGII? Nie, właśnie piszemy, że wszyscy kibice zachowujący się w ten sposób to sp🤬olone zwierzęta. Nieważne czy Ajaksu, Legii, Lecha, Spartaku czy Liverpoolu. I tak lokal był lewicowy. Przesiadywał Jaruzelski, a Stalin z Leninem robili zebrania partii. K🤬a no człowieku... Brak słów.
Czy to, że lokal był brzydki i siedzieli tam inaczej ubrani ludzie coś zmienia? Mi się np. w c🤬j nie podoba, ani lokal, ani dzielnica, ani właścicielka, ale to nie zmienia faktu, że zwierzęta, to zwierzęta. I czym wy się różnice od cz🤬chów w USA robiących rozróby? No czym? Jakby was usmarować gównem, to zaczęlibyście kwiczeć jak małpy i wp🤬lać banany.
Ej, ale to moja sprawa kogo jest mi żal a kogo nie, nie sądzisz? Dla mnie lewactwo to zaraza, antifa to zaraza i każda taka sytuacja sprawia, że na mojej twarzy pojawia sie uśmiech. Zaprosili kibiców Ajaxu do siebie, a Ci im zdemolowali lokal. Coś pięknego haha![]()
A jak Ci ich żal to weź im zrób przelew albo bierz mopa i zap🤬laj im tam pomóc posprzątać dobry obywatelu z dobrym serduszkiem.
Ps. swoja drogą propsy dla kibiców Ajaxu, że wybrali sobie lokal na Pradze...
Sprytny zabieg z tym, że to Holendry zniszczyli lokal, ale nie tak było jak sam przyznałeś, kibole z legii zaatakowali lokal a ajaxy bronili się i dlatego klub ucierpiał. Oni nie niszczyli tego klubu, nie przyszli i nie zrobili burdy, przyczyną byli nasi kibole, sam to napisałeś. To jest odwracanie kota ogonem. Lewactwo jest zarazą ale odpowiedzią, nie może być niszczenie mienia, demolowanie klubów etc. A jeśli obie strony tak się zachowują, to gdzie różnica między nimi, inna motywacja? To żadna różnica.