Sonal napisał/a:Nie wiem czy ktoś ci to kiedyś zdradził - ale jest coś takiego jak ubezpieczenie- nie dziękuj,
Kup auto ubezpiecz i je rozp*erdol o drzewo albo coś w tym stylu i napisz ile dostałeś pieniędzy
Poczytaj o ubezpieczeniu GAP - nie dziękuj. Może jesteś młody i gupi po prostu
Wszyscy by przewidzieli, że się zapali... Sami znawcy. Większość nie wie nawet że papierosa można zgasić w benzynie! co mowa w ON, bo ma za niską temperaturę spalania. A akumulator to można odczepiać póki benzyny nie ma wylanej, przy odłączaniu aku byle iskierka i ogień nawet z oparów.
Wiedziałem haha, że jakiś bmwmiarz przyjdzie i zacznie p🤬lić "nie stać cię na 318i i zazdrościsz" kolejny, który ma się za pana motoryzacji bo kupił jakieś 520d z przebiegiem 200tys+ i myśli, że ma najlepsze auto, bo inni jeżdżą jakimiś huehue koreańczykami czy innymi szajsami, a on ma be-em-wu! Ja tam policzyłem sobie wszystko - utrata wartości, ubezpieczenie, wyposażenie i użycie auta. Wyszło mi, że ni c🤬ja nie opłaca się brać ani nowych BMW ani używanych z naj🤬ym jak el-testosteron przebiegiem. Chyba, że ktoś ma hajsu jak lodu i to jakieś do szybkiej jazdy i lubi markę i w sumie nic na tym nie traci. Takich jest mało. Zwykle są to jakieś upośledzone robole, do których jeszcze nie dotarło, że mają 40 lat na karku, bójka pod monopolowym nie czyni ich gangsterami tak samo jak 10-letnie BMW.
Żal.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Wiedziałem haha, że jakiś bmwmiarz przyjdzie i zacznie p🤬lić "nie stać cię na 318i i zazdrościsz" kolejny, który ma się za pana motoryzacji bo kupił jakieś 520d z przebiegiem 200tys+ i myśli, że ma najlepsze auto, bo inni jeżdżą jakimiś huehue koreańczykami czy innymi szajsami, a on ma be-em-wu! Ja tam policzyłem sobie wszystko - utrata wartości, ubezpieczenie, wyposażenie i użycie auta. Wyszło mi, że ni c🤬ja nie opłaca się brać ani nowych BMW ani używanych z naj🤬ym jak el-testosteron przebiegiem. Chyba, że ktoś ma hajsu jak lodu i to jakieś do szybkiej jazdy i lubi markę i w sumie nic na tym nie traci. Takich jest mało. Zwykle są to jakieś upośledzone robole, do których jeszcze nie dotarło, że mają 40 lat na karku, bójka pod monopolowym nie czyni ich gangsterami tak samo jak 10-letnie BMW.
Żal.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.