Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Baba z brodą to jeden z pozytywniejszych obiawów Polskiego internetu. Mam nadzieję że chłopak będzie rozwijał swoją pasję... no i że nie ciśnieniuje się za bardzo za swoją nieoficjalną ksywkę...
Dobrze, że się ogolił, bo wyglądał jak totalny pajac.
Teraz przynajmniej nie robi z siebie pośmiewiska wyglądem, może ludzie zaczną szanować jego filmy i zrobi coś fajnego ;p
wspolczuje mu choroby ale z drugiej strony Sadysci (o ile jeszcze jacys sa na tym portalu :| ) nie spinajcie dupy ze chlopak chory i ze odrazu piwko leci. Ja mialem 2 z matmy na koniec liceum i nikt do mnie reki nie wyciagal ;>
Ogólnie budowanie takich zabawek już od kilku lat jest nieopłacalnie i głupie (chyba ze tylko jako ćwiczenie na płytce testowej) szczególnie ze "konstruktor" nie zastosował żadnego sterowania bezprzewodowego a program jest biedny (dioda RGB z wbudowanym sterownikiem coś kolo 1zł wielkość 5x5mm) widziałem kilka konstrukcji tego kolesia i uważam ze jest on porostu gimbusem który nie ma kolegów i musi chwalić się w necie swoimi "konstrukcjami".
Zaraz dostane z🤬by ale sam " konstruowałem " podobne rzeczy kilka lat temu i żałuje ze się nimi "chwaliłem".
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie