podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866No kilka $ to trochę przesada, wycieczka do Czech lub Niderlandi to koszt pewnie z 300€ (lot samolotem w tę i z powrotem + taryfa na miejscu) sam zabieg 600-800€. Czyli w 1k€ się zmieści.
właśnie widać po tym video jak aborcja jest potrzebna, te dz🤬ki wszystkie powinny własnie być poddane aborcji
Miejscem akcji nie była parafia tylko biuro poselskie PIS. Więc co tłuściutki czarodziej tam robił ? Przylazł bronić koryta ?
One maja jak najbardziej racje, tylko robią podstawowy błąd - histeryzują i pajacują. Na spokojnie, argumentami to by księżulka zjadły, a tak to robią z siebie tylko pośmiewisko
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Wyrok trybunału, nie dotyczy dziecka z gw🤬tu ani aborcji ze względu na zagrożenie życia i zdrowia matki..
Same lewackie młode kupy gówna
będę głosował na najbardziej autorytarnych i prawicowych ludzi, na jakich głosować się da
Już żyjemy w ciekawych czasach, a nadchodzą jeszcze ciekawsze.
Wyrok trybunału, nie dotyczy dziecka z gw🤬tu ani aborcji ze względu na zagrożenie życia i zdrowia matki. Kał w mordę jej i innym smarkulom. Nie widziałem ani jednego dorosłego człowieka na marszu w Wawie. Same lewackie młode kupy gówna. Był taki jeden co wiedział co robić, teraz nawet już o nim nie piszą.
A i jeszcze coś. Dzięki tym wszystkim pop🤬lcom, zadecydowałem, że będę głosował na najbardziej autorytarnych i prawicowych ludzi, na jakich głosować się da.(a jestem światopoglądowo w sumie lekko na lewo od centrum lol) Zobaczymy, ile z czasem takich jak ja przybędzie. Już żyjemy w ciekawych czasach, a nadchodzą jeszcze ciekawsze.
Gówno by zjadły co najwyżej, p🤬lą bzdury które nie mają łączenia z rzeczywistością, patrz mój post wyżej.
podpis użytkownika
MiedzymordzieFajne dupeczki, mlode, glupie kilka w niezlej formie, do tego nastawione na skrobanie, wiec mozna zalewac bez zmartwien, ze bedzie sie trzeba z nimi klocic.
w tej chwili jedyna opcja dająca możliwość zmiany prawa to zmiana konstytucji..
dzieki Bogu, jest co rwac na bete i zalewac bez wyrzutow sumienia, ze czyjs ojciec sie martwi.
Trzeba by im sprzedac golym k🤬sem liscia w twarz kilka razy.