Czasem starsi ludzie mają tak, że się błąkają. Idą przed siebie, nie wiedzą co się dzieje dookoła, czują się zagubieni i nie ogarniają co się dzieje dookoła. To jest chyba z Alzheimerem związane, ale tego nie jestem pewien.
W dupie mam to że przyszedł tam Mikke ... paradował jak prezes wsi i osiedla w garniaku ... udowodnić chciał jakim to on nie jest szlachcicem ?
Bardziej mnie interesował fakt że mamy przyj🤬ych ludzi niby "kibiców" którzy zamiast zachowywać się jak na człowieka przystało to ganiają z petardami rzucając w normalnych nikomu nie przeszkadzających kibiców ... pytanie tylko jak to kurewstwo wytępić ?
uwaga zaraz wpadnie tu jakis klakier korwina jeden z tych co to nabijaja komentarze pod filmami na jutubie a na wyborach wychodzi ze znow kilka setnych procenta dostal;]]]]]]]]]]]]]
klakierzy korwina to zwykle mlodzi bo mikke zwyczajnie wypieprza z partii jak ktos staje sie zbyt wazny wystarczy przesledzic jego 'kariere"
januszek zdobywa popularnosc wsrod osob ktore nie wiedza ze gada te same dyrdymaly od 20 lat a w merytorycznej dyskusji rurka mu szybko mieknie ale coz
jak mowilem w ugrupowaniu mikkego przewazaja mlodzi bo z wiekiem rozumieja ze liczy sie tylko wodz
podpis użytkownika
"Długie pazury potrafią szybko porwać,