o rety to na prawdę straszne. Mam na calym ciele kilkanaście takich blizn po kulkach ktore mi sie wbiły. Wziął by ja wyciagnął w 3 sekundy ( pewnie by troche bolało ale tylko chwile) i koniec tematu... ale musze z tej okazji filmik nagrywac i sie użąlac nad sobą...
Az mi sie przypomnialo jak dostalem z ak47 od cymy (430fps~) z baardzo blisko w warge. Sprawdzilem tylko czy zab caly. Wszystko wporzadku, tylko ludzie sie dziwnie w autobusie patrzyli na "pryszcza"
Panie dorosły, a telefonami się Pan bawisz? W gry Pan grasz? Może Pan nie wiesz ale to też zabawki są
Ewolucji w to nie mieszaj, to przez takich jak Ty ludzkość przeżywa regres
pesanserinusminor, Skoro tak jeździsz po typowo męskim sporcie (nie wykluczam, kobiety też się zdarzają) to mam złą wiadomość i chyba każdy się domyśla jaką
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie