Zamiast głupoty w głowie to lepiej pośmigaj po domu, może wyczarujesz dobry posiłek lub chociaż ogarniesz ten burdel co masz..
podpis użytkownika
Zamiast głupoty w głowie to lepiej pośmigaj po domu, może wyczarujesz dobry posiłek lub chociaż ogarniesz ten burdel co masz..
C🤬j mnie k🤬a jasny strzeli z tym j🤬ym w dupe przez czancha plejerem sadisticowym. Im k🤬a krotszy filmik tym k🤬a dluzej sie laduje. Co to do c🤬ja pana wafla jest? To juz plejer z tego calego liveleak czy jakos tak jeden c🤬j, lepiej dziala. Przykladowo tutaj filmik sie zacina co pol sekundy k🤬a jego mac. To jest zart j🤬y zeby miec takie zj🤬e serwery co na swiatlowodzie nawet nie daja rady pociagnac normalnie p🤬lonego 30s filmiku!
To, że ty tak masz na chacie, nie znaczy, że wszyscy. Oby żadna kobieta na Ciebie nie trafiła, bo na takich z🤬bów to szkoda tylko powietrza. Łeb masz tylko po to żeby ci deszcz do środka nie padał. Od cepa różnisz się tylko tym, cep, nawet w tych czasach, jest bardziej pożyteczny od ciebie trutniu.
K🤬a myślałem że tylko ja tak mam i już nie raz chciałem p🤬lnąć telefonem o podłogę.. dobrze że nie p🤬lnąłem
Zamknij k🤬a p🤬de i się nie wywnetrzaj bo wszyscy wiemy po co jesteście stworzone.. tu jest sadol tu nie ma żadnego p🤬lonego umoralniania, więc zwieś p🤬de i do garów/gały. Możesz wybrać co wolisz.
C🤬j ci w dupę dla twojej przyjemności i nie p🤬l, że źle ci życzę. Wracaj do pługa albo do epoki kamienia chociaż to i tak zbyt zaawansowana epoka jak na takiego małpoluda. Obstawiam, że to ty jesteś tym brakujacym ogniwem między człowiekiem a małpą, w sumie reprezentujesz poziom cz🤬cha albo ko🤬y.