rozwalają mnie niektórzy ...
"Oni gardy nie umieja trzymac"
"bez techniki"
Dam sobie reke up🤬lic przy samej dupie ze k🤬a kazdemu z was doj🤬 bym któryś z nich spokojnie ...![]()
Kozaki przy kompie![]()
A na koncu rozbawil mnie najlepszy komentarz : " to są krótko dystancowce "![]()
Przypuszczam że i jeden i drugi by naj🤬 Mamedowi i całej tej chołocie z KSW ( gdyby oczywiscie zmierzyli sie w tej samej technice, bez jakis pedalskich parterów, dzwigni itp) Takich sierpów i cepów nigdy na KSW nie zobaczycie. Ktoś wyżej powiedział 0 techniki, jestem ciekaw czy jakby Cie ktoś zaczepił na ulicy to myslałbyś o technice, to jest siła w czystej postaci
![]()
podpis użytkownika
MMApodpis użytkownika
czy nie możemy żyć w normalnym kraju?kobe 89 ma 100% racji... nie ma co porownywac podworkowych kafarow z zawodowcami - a przede wszystkim sportowcami.. to zupelnie cos innego. na treningach uczysz sie techniki, wyrabiasz sile, krzepe, uczysz sie walki fair play (na sportowych zasadach) natomiast co innego jak masz walczyc na ulicy z takim kafarem. przeciez ilu zawodowcow dostawalo wp🤬l gdzies w miescie bo wlasnie takie kafary sie chcialy z nimi sprobowac...
podpis użytkownika
MMAChłopaki plus za to że w ogóle tam ustali i się lali. Ale do Mameda im dużo brakuje. Połowa uderzeń na pałe, po 3 min nie mieli już siły a zasady KSW są 3 rudny po 5min więc padli by ze zmęczenia. I kolejna rzecz słabe tak naprawdę uderzenia, tyle razy dostali w łeb z gołej ręki i nic takiego poważnego im nie było, to taki kliczko z rękawicą bokserską jakby im wyj🤬 to by padli
Ale ogólnie brawa za odwage. PS. zaraz pewnie będzie że się nie znam że jestem gimbusem na strzała a tutaj tak piszę
niestety mylicie się
![]()
A widzisz gdzieś kretynie komentarz typu "rozj🤬bym ich" ? Analogicznie - żeby powiedzieć, czy obraz mi się podoba bądź wyrazić swoje uwagi na jego temat muszę być malarzem?
To po co pisac takiego typu komentarze jak twoj zaistny krecie :/
Moim zdaniem aby wypowiedziec sie na dany temat trzeba miec jakies pojecie , chociaz podstawy . Czy sie myle ? Tu juz wkracza iloraz inteligencji , bo jesli nie jestes malarzem to obeznaj sie w temacie jesli chcesz wyrazic swoja opinie. Nie chce mi sie juz nawet wymyslac dla ciebie przykladow ... Poprostu pomysl fighterze![]()