Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
@Qbiini Fakt, ten "błąd" w tłumaczeniu może dodać kilka punktów do interpretacji, zakładając, że polonistka nie jest jebniętą rurą, trzymającą się klucza.
@Raziel91 Mi także spodobał się ten motyw. Zresztą Sapkowski ma "dryg" do tworzenia nazw własnych(lub ich umiejętnego zapożyczania)
Sadole jestem pod wrażeniem.
Szczerze to od jakiegoś czasu dzięki mega prawicowym postom i jeżdżeniu po cyganach wątpiłem w tą społeczność a tu filologiczne zapędy, muzyczne...
Przywracacie mi wiarę w humanizm (chodzi mi tu o wiedzę i erudycję jakaś a nie zawód )
Czasami strata dla jednych, jest inspiracją dla drugich.
Google:
Biografowie artysty twierdzą, że pewnego późnego wieczora, gdy odwiedzał swojego przyjaciela, minął go człowiek pędzący na koniu. Na rękach wiózł zawiniątko. Następnego dnia Goethe z przyjacielem dowiedzieli się, że był to rolnik wiozący swojego chorego syna do miejscowego lekarza. To zdarzenie oraz krążąca po okolicy legenda stanowiły inspirację do napisania Króla Olch.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie