sanjuro10 napisał/a:
Chłopiec JP detected...
pavel666 napisał/a:
nie badz taki kozak bo w swoim zj🤬ym kapturze i z glupia morda wygladasz jak gownojad. ja nie wiem czy tacy nawet sie do kopania rowow nadaja bo jeszcze sobie w leb lopata przywala
Pajacu napisał/a:
Wolisz Firme czy Bonusa RPK ?
Rozbawiło mnie wasze p🤬lenie o szopenie.
@pavel666 po pierwsze znamy się? chyba nie. Do twojej wiadomości hehe nie posiadam ani jednej bluzy z kapturem [nie w moim stylu] po drugie głupia morda, gownojad? patrz po pierwsze.
@Pajacu nawet nie wiem o kogo pytasz, ale śmie twierdzić, że Ty ich bardzo dobrze znasz wymieniając wykonawców[leje na to ciepłym moczem]
@sanjuro10 gimbus detected...
Teraz objaśnię drogim napinaczom którzy siedzą cały dzień w domu i nap🤬lają bez opamiętania w j🤬ą klawiaturę, otóż policyjne ścierwo to taki typ człowieka[policjanta], który sądzi, że jak ma odznakę i pistolet w kaburze to może wszystko, że jest k🤬a "bogiem" i życzę wam z całego serca cobyście trafili na takiego. To tak w skrócie, bo nie zamierzam tracić więcej czasu na tłumaczenie i rzucanie przykładami z życia...bo co ja mogę wiedzieć jestem przecież chłopczykiem JP jedzącym gówna w zj🤬ym kapturze.