Z drugiej strony psy to żałosne skomlące stworzenia, żebraki bez charakteru będące ciotami dla właściciela, w odróżnieniu od wilka to takie płaszczące się worki gówna. Kot ma trochę tej dzikości a że kilku pedałów tutaj coś tam p🤬li bo mają naturę obsranego gówna co leży w piwnicy do rozdeptana ..hehe
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:Hie hie hie... Powiedz to mojemu Amstaffowi, jak wydam mu komendę "pilnuj"... 😂 To zobaczysz worek gówna, ale u siebie w majtach. 😂 Nawet mruganie wyda Ci się przerażające i ryzykowne.😉
Ty ale ja ma 128 kg i 2 metry, złapie go jebnę raz o ziemię i pęknie jak worek gówna. Wyciskam 170 kg bez spiny. Musiałbyś mieć doga argentyńskiego czy jak ten c🤬j się nazywa co potrafi pume ubić nie jakieś psy co ważą mniej niż ja jedną ręką bicka robię. A tak poza tym to c🤬ja zrozumiałeś. Ciągnij dalej temu psu i naucz się czytać ze zrozumieniem i w czym jest kontekst.
"Masz bice, jak Pamela cyce,
mnie to nie podnieca,
ale k🤬a heca..." 😋
Odstaw koksy, to pogadamy. Bo na razie to lipa u Ciebie z realną oceną zagrożenia. A pycha zawsze kroczy przed upadkiem. 😉😂
Pozdrawiam. 🙏🏻 Miłego dnia. Shao. 🙅🏻
Ale jak mówie, po tysiąc k🤬a razy, że koty to c🤬je, to zara jeden pedał z drugą p🤬dą ( z resztą serdecznie pozdrawiam oboje 👋🏻😊 ), mi tu imputują że jestem p🤬lnięty, bo ich Pusia czy inna Pisia by nigdy tak nie zrobiła, no never ever, nie ma szans...
To patrzcie bambiniści! O! Pusia też Wam do ryja skoczy, bo koty są niestabilne. Taka ich sp🤬olona natura. 🤷🏻♂️ Oto dowód.
Pozdro. Shaolin.🙅🏻
Ale jak mówie, po tysiąc k🤬a razy, że koty to c🤬je, to zara jeden pedał z drugą p🤬dą ( z resztą serdecznie pozdrawiam oboje 👋🏻😊 ), mi tu imputują że jestem p🤬lnięty, bo ich Pusia czy inna Pisia by nigdy tak nie zrobiła, no never ever, nie ma szans...
To patrzcie bambiniści! O! Pusia też Wam do ryja skoczy, bo koty są niestabilne. Taka ich sp🤬olona natura. 🤷🏻♂️ Oto dowód.
Pozdro. Shaolin.🙅🏻
Pozdro. Shaolin.🙅🏻
Pozdro. Shaolin.🙅🏻