podpis użytkownika
Rzeczpospolito ŚlónskoCzęsto widzę, że ktoś wrzuca na JKM. Nie widzę natomiast żeby ktoś miał silniejsze argumenty niż JKM i obalił jego teorie
BongMan napisał/a:Lewactwo też nie powinno mieć.
I to niezależnie od wieku...
podpis użytkownika
ja (już nie)kudłaty durnowaty reperuje stare gratyCzęsto widzę, że ktoś wrzuca na JKM. Nie widzę natomiast żeby ktoś miał silniejsze argumenty niż JKM i obalił jego teorie
JKM chce zmienić państwo na takie, w których nie będziecie traktowani jak debile.
@TomusK
Akurat nikt z mojej rodziny nie pracuje w administracji, nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Otóż chodzi mi o to, że Korwin p🤬li o tym jaką to mamy administracje rozbudowaną i twierdzi, że trzeba ją radykalnie zmniejszyć nie zważając na skutki społeczne takiej decyzji- i to jest populizm na poziomie gimbazy. Nie daje on natomiast tak świetnych rad jeżeli chodzi o to, co zrobić z tymi zwolnionymi ludźmi. Czy to, że pracowali w administracji tzn., że są jacyś gorsi i nic im się nie zależy? To wina polityków, ze rozbudowują administrację.Nie potrafią w inny sposób zwiększyć liczby miejsc pracy. Mimo to uważam, że lepiej jak ludzie mają pracę niż siedzą na bezrobociu i chwalą pomysły Korwina.
Po tych postach widac jak Polska nie jest gotowa na cos takiego jak Liberalizm, ludzie nie znaja podstaw.
a moze po prostu Polska ma juz dosc liberalizacji rynku pracy, bezplatnych stazy na ktorych zap🤬la sie jak normalny pracownik, zap🤬lania 300 godzin miesiecznie za 1000zl, odciskow na gardle robionych przez niewidzialna reke rynku itp...
a moze po prostu Polska ma juz dosc liberalizacji rynku pracy, bezplatnych stazy na ktorych zap🤬la sie jak normalny pracownik, zap🤬lania 300 godzin miesiecznie za 1000zl, odciskow na gardle robionych przez niewidzialna reke rynku itp...