Krzyśka Bosaka tylko brakuje, pewnie pojawi się w 2-gim sezonie.
zastanawia mnie kto z was (zakładam ze 80% osób ma od 8 do 25 lat) rozmawiał o polityce z rodzicami, sąsiadami, ciociami, wujkami, babciami i dziadkami probując im tłumaczyć zawiłosci ekonomii, samej polityki czy socjologii? pewnie z 5% z tych 80
zazwyczaj starsi ludzie nie zmieniają pogladów chyba, ze pod wpływem kogos kogo kochają najbardziej, albo chociaz licza sie z jego zdaniem. Polska powoli staje sie krajem starych ludzi i my młodzi niewiele mozemy. Co z tego ze jest nas pare milionów skoro zdaje się 60 % proc ludzi w Polsce ma powyzej 40 lat
nauczeni komunizmem bedą głosowac na tego kto da!!! zamiast na tego który nie bedzie przynajmniej zabierał
ot cały temat
![]()
zastanawia mnie kto z was (zakładam ze 80% osób ma od 8 do 25 lat) rozmawiał o polityce z rodzicami, sąsiadami, ciociami, wujkami, babciami i dziadkami probując im tłumaczyć zawiłosci ekonomii, samej polityki czy socjologii? pewnie z 5% z tych 80
![]()
podpis użytkownika
Around blacks never relax.
Mam inne zdanie na ten temat. Bosak, mimo że bawi się z np. Winnickim, jest na innym poziomie intelektualnym, niż Korwin, Cejrowski, Kolanko... Używa po prostu bardziej racjonalnych argumentów, nie skierowanych do motłochu, o którym zawsze pamiętają przy wypowiedzi wyżej wymienieni (Korwin np. nie kryje się z tym, że przekłamuje pewne dane dla swojej sprawy).
Choć i tak bym nawet nie myślał o głosowaniu na niego - jest chłopak hipokrytą.
Bosak mimo że wywodzi się z LPRu dojrzał politycznie, i to on własnie może namieszać w polskiej polityce z RN. Jego młody wiek powoduje że nie ma mentalności postkomunistycznej jak np SLD i to jest duża zaleta. Niestety lewicowe media chcą mu doczepić plakietkę faszysty, nacjonalisty, homofoba.
Jak można nie lubić P. Janusza ja go k🤬a podziwiam w c🤬j bo po części otworzył mi oczy. A pedały, mendy, "sieroty", menele, feministki, głąby i tusk idźcie w c🤬j nie wracajcie zgnijcie i baj baj. (cioty mendy p🤬dy k🤬y szmaty p🤬dy j🤬e w c🤬j k🤬skie ścierwo he he he
)
Trzeba zrozumieć, że mądrą gadką nie przegadasz kretyna a ci co jadą po JKM i NP siłą rzeczy muszą być idiotami na idiotę podziała tylko idiotyzm a jak z🤬bom znudzi się kraj podrzędny, dupę liżący innym krajom to może pomyślą. Choć to nie jest pewne kretyn raczej zostanie kretynem do końca życia chyba, że jakby taki z🤬b zobaczył inne życie wyszedł ze swojego "zaścianka" zobaczył wielki świat i pomyślałby k🤬a pracowałem miesiąc kończy się następny a ja ciągle mam pieniądze... to tak można? Albo k🤬a popracuje 2 tygodnie i kupie sobie nowiutki najnowszy telefon a nie k🤬a brać na 2 lata j🤬e umowy. Dla mnie... a k🤬a zresztą ja już przestałem wierzyć w nasz kraj choć serce mi się trochę łamie, że ojczyzna jest tak słaba i nigdy nawet ciężką pracą do niczego w niej nie dojdę. Ciężko mi się z tym pogodzić i jeszcze tak naprawdę do końca się z tym nie pogodziłem, że muszę sobie układać życie za granicą. Dziękuje dobranoc![]()