Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Ja uważam, że się zajebiście ustawili- leżą i nadzorują stado murzynów, mają zimne napoje i trzepią kasę z wydobytych diamentów/złota. Ba! Nawet mają marichuana manager'a Pozytywny materiał- leci piwko
@qbeen Białym nie chce się chodzić z batem, to i czarni spryciule nie pracują - to są potomkowie tych samych skubańców, którzy nie dali się złapać w siatkę
@up wszyscy jesteście ignorantami. A co jak ten mhamd i wszyscy mają właśni z nich beke, bo wiedzą że idioci roześlą to po świecie jakimi to oni rasistami nie są, no przeciez oni sobie normalnie żyją poprostu a wy robicie z siebie "panów" idiotów.
To jest kopalenka a nie kopalnia. Poznałem kiedyś typa, który był można powiedzieć najemnikiem. Ochraniał murzynów wydobywających diamenty ale w RPA. To nie było leżenie i pierdzenie w deski tylko ochrona praktycznie 20/24h pod bronią przez fakt iż tutejsi partyzanci jeżeli tak można ich nazwać również lubili błyskotki. Co do zarobków w tamtejszej firmie.. Koleś przez (nie pamiętam dokładnie) 2-3 miesiące dostawał 120tyś zł następnie wracał, 6 miesięcy przerwy (w tym czasie badania, szczepienia na malarię jakieś tam diety etc) i znowu w gówno. Dzień w dzień typ chodził upity ale nie wiem czemu upodobał sobie tylko wermut hehe. Ciekaw jestem czy jeszcze żyje bo od 2 lat głos po nim zaginął.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie