I bardzo dobrze. Jestesmy w strefie Schengen, a nie w jakiejś j🤬ej izolatce, żenby musiał na granicy stać po 10 godzin.
Nie ma nic przyjemniejszego (?) jak słuchać zj🤬ego polaczka, który wychwycił jakiś fragment życia innego człowieka i swoim patriotycznym wysrywem próbuje się zamanifestować. Ja wiem, że zaraz ruszy pospolite ruszenie wychowane przez pisowskich oszustów na temat Rudego, Niemców, sz🤬ych, Żymian i wszystkiego o czym mają zajebiste "pojęcie". Takie filmiki mają sens, gdy brak patriotycznej muzy Zenka+
Czy ty jesteś upośledzony, czy nie rozumiesz co się dzieje?
No właśnie trzeba stać na granicy z Helmutami w strefie schengen.
Tak ci uwłacza bycie Polakiem?
Żeby dostać niemieckie obywatelstwo musisz się bardziej postarać. Lizanie im doopy nie wystarczy...
Przecież zanim ta ruda k🤬a zostanie odepchnięta od koryta, to szwaby wepchną nam dwa miliony swoich odpadów. Matka kolegi (78 lat) wracała wczoraj z USA i miała przesiadkę we Frankfurcie. Wszystkich Polaków szwabscy celnicy odsunęli na bok, na trzepanie bagażu i kontrolę osobistą. Taka delikatna, upokarzająca złośliwość. Nikt z naszych dzięki temu nie zdążył na samolot do Krakowa. Przyleciała kilka godzin później.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Przecież zanim ta ruda k🤬a zostanie odepchnięta od koryta
Brak słów na kretynów którzy głosowali na rudego i spółkę.
Nie zesraj się. Kontrole graniczne są bezsensowne i szkoda tracić na to czas. To Polska na tym traci i obywatele, któtrzy tam mieszkają.
Niemcy mają prawo odsyłąć nam migrantów.
Bo inni zerwaliby wszystkie umowy międzynarodowe i całkowicie zamknęli granice? Wiesz co to oznacza dla naszej gospodarki durniu?
O, już kacapia się przejadła? Teraz kierunek Berlin? Zaskoczony jestem! Nie sądziłem, że dożyję czasów, gdy o rodakach będę mówić, że PiS wyhodował debili w ramach 500+. Pierdnij i Spocznij poj🤬a się, jak zwykle, prokreacja z hodowlą półgłupków
jak dla mnie mogą gw🤬cić mordować palić rabować jeszcze podwiozę pod urzędy co ich ściągnęły pod pracodawców pod dom krzywoustego (morawiecki)
Nie zesraj się. Kontrole graniczne są bezsensowne i szkoda tracić na to czas. To Polska na tym traci i obywatele, któtrzy tam mieszkają.
Niemcy mają prawo odsyłąć nam migrantów.
Bo inni zerwaliby wszystkie umowy międzynarodowe i całkowicie zamknęli granice? Wiesz co to oznacza dla naszej gospodarki durniu?
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.