Księdza każdy by cisnął od chciwych pedofili, ale komunia i wsadzanie ciała mężczyzny (tak przynajmniej mówi kościoł) do ust 8-latków już cacy, bo dostają za to kasę... Jakoś mi pasujecie do tego kościoła
"Taki sam tylko że zupełnie inny. Różowy zestaw z zegarkiem był bez zegarka a do tego bordowy, zamiast kalkulatora była ruski gameboy a długopis był ołówkiem. Po za tym identyczny, nawet pudełko podobne tylko moje bardziej czarne niż białe."
Tak mniej więcej to brzmi. Zupełnie jak pieprzenie polityków.
Ja od wujka który bywał na zachodzie dostałem Atari 2600;D Zamiast dzojstików miała takie pedalskie pokrętła na których nie dało się grać;(. Tak więc, jako jeden z pierwszych(wśród znajomych) miałem konsolę na której nie dało się grać;D
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie