Zdarza się najlepszym, no hard feelings

. Nie bierz tego do siebie, co napisałem. Jakie było moje zdziwienie, gdy przeglądając rano swój profil zobaczyłem ten post + warn (z resztą zasłużony)
 . Nie bierz tego do siebie, co napisałem. Jakie było moje zdziwienie, gdy przeglądając rano swój profil zobaczyłem ten post + warn (z resztą zasłużony)   .
 .
                                                                                                        To tylko pogratulować, że na blackoucie skonstruowałeś poprawne zdania nie opierające się wyłącznie na bluzgach

. Pisałem to na blackoucie, masz rację
 . Pisałem to na blackoucie, masz rację   . Naprawdę jest mi głupio, bo nic do Ciebie nie mam Kowalien. To cud, że wpisałem poprawnie hasło do BIOSa oraz login i hasło na system w laptopie
 . Naprawdę jest mi głupio, bo nic do Ciebie nie mam Kowalien. To cud, że wpisałem poprawnie hasło do BIOSa oraz login i hasło na system w laptopie   . Zdecydowanie muszę przestać pić, by uniknąć tego typu sytuacji, że mieszam wszystkich użytkowników internetu z błotem. Dobrze, że nie zacząłem wypisywać do swoich byłych. To dopiero by był cyrk na drugi dzień
 . Zdecydowanie muszę przestać pić, by uniknąć tego typu sytuacji, że mieszam wszystkich użytkowników internetu z błotem. Dobrze, że nie zacząłem wypisywać do swoich byłych. To dopiero by był cyrk na drugi dzień   .
 .