Nie chce mi się wierzyć żeby tak po prostu na dzień dobry skuli mu ręce, po czy zmusili do powiedzenia, z której jest szkoły, by go do niej zaprowadzić. Myślę, że leciały chamskie teksty pod adresem strażników, więc ci postanowili mu pokazać, że słowa mają swoją wagę i konsekwencje. Osobiście nie jestem przeciwnikiem surowszego i pozaregulaminowego traktowania takich cwaniaczków, którzy w pełni świadomie utrudniają służbom porządkowym wykonywanie obowiązków, obrażają ich i czują się bezkarni. Wszystko w granicach rozsądku oczywiście.
lewacka propaganda level szechterówa, o niewinnym cz🤬chu który regularnie spuszcza wp🤬l białym rówieśnikom. wystarczy poczytać komentarze pod artykułem.
Przecież to patus, typowy seba w wersji murzyńskiej
Takie sp🤬oliny rozpoznaje się od razu po wyglądzie, stylu ubierania się, poruszania się, zachowania, gestów oraz mowie
Na pewno k🤬a "grzeczny był" jak te wszystkie seby patusy z blokowisk, daniele wyklęte w kebabie zaklęte za cole zadźgane etc.
A.U.S.C.H.W.I.T.Z.
lewacka propaganda level szechterówa, o niewinnym cz🤬chu który regularnie spuszcza wp🤬l białym rówieśnikom. wystarczy poczytać komentarze pod artykułem.
Nie wierze w to co widzę... Strażnicy miejscy sami podjęli decyzje i nie bali się skuć gościa. Być nie może. Jeszcze trochę i przeczytamy, że strażnicy będą burdy rozganiać... Co za czasy.