Skoro oni nie umieją jeździć to albo są tak ułomni albo faktycznie fachowców wysłali do nas... Mam wrażenie że ta banda usraelskiego wojska co u nas stacjonuje to jest przynęta by rozpocząć jakąś wojenkę ewentualnie prowadzić wojnę domową na terenie Polski czy coś... Po co poświęcać wyszkolonych ?
Szczęście dla "Kubicy", że był w amerykańskim wozie wojskowym. Ściął grube drzewo, nawet się nie wgniótł (z tego co widać na filmie) i pojechał dalej. Gdyby jechał osobówką to pewnie to by była jego ostatnia przejażdżka samochodem
na bank wysłali tutaj jakiś kretynów , najgorszych, przecież jak amerykanie zaczną kiedykolwiek do Nas strzelać....to dostaną taki łomot i to nawet wojsko nie będzie potrzebne
@up no ale porównaj sobie ile mają miejsca na drodze na nagraniu (po jakieś 20cm z każdej strony) do tego zdjęcia co wysłałeś. Dużo szersze, już pomijam, że na zdjęciu jest jakaś autostrada czy tam obwodnica a na nagraniu zwykła droga przez pola. U nich takie drogi są dużo szersze.
2 samochód od prawej to chyba w124, on ma jakieś 170cm szrokości(wiem bo takiego miałem i się prawie mogłem wyciągnąć na tylnej kanapie).
W pasie zmieściłyby się 2 takie, czyli co najmniej 3,5 m szerokości pasa na autostradzie.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie