Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
myślę, że mastiff tybetański mógłby się z Tobą nie zgodzić
Myślę że mógłby jedynie zrobić laske takiemu kotu
Psy maja uścisk szczęk Maks 150 kg/cm (chyba owczarek niemiecki ma największą siłę) lampart ok 500 kg/cm także ten tego..
Myślę że mógłby jedynie zrobić laske takiemu kotu
Psy maja uścisk szczęk Maks 150 kg/cm (chyba owczarek niemiecki ma największą siłę) lampart ok 500 kg/cm także ten tego..
Jedyne co się zgadza w Twojej wypowiedzi to słowo "owczarek".
Owczarek anatolijski gryzie z siłą do 337 kg.
Bzdura. Film pokazuje, jak skuteczny jest głodny dziki kot. Te, które unikają konfrontacji z psami są najczęściej nażarte, a jak wiadomo dzikie zwierzęta starają się unikać konfrontacji jak nie muszą.
To nie zabawa. Lampart dziabnął go w szyję, nie chce ryzykować szamotaniny bo wiadomo, że różnie może być. Uwalił i czeka, aż ofiara zacznie zdradzać objawy osłabienia. Oglądałem filmiki z lampartami, tak właśnie często robią kiedy nie chcą ryzykować odniesienia ran z potencjalnie niebezpiecznym przeciwnikiem.
Jak to był lampart, to każdy pies miałby zerowe szanse. Przecież ten potwór potrafi krokodyla z wody wyciągnąć i zabić Psy nie podołają żadnemu przedstawicielowi wielkich kotów.
Ciewe byłoby starcie tych dwóch rywali ale myślę że oboje by opuścili. Masif może duży jest ale żaden techniki nie ma, z kolei dorosły samiec laparta jakby dobrze zlapa go za kark byłoby bo masfie. Luta jest taka że lampart jest stworzony do zabijania a masif do obrony i zaganiania.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie