niektore tyłki takie trochę męskie... Damski tyłeczek ma być milusi, gładziusi, mięciusi, jędrniusi z odpowiednią amotryzacją i w "jabłuszko", a na filmiku większość to same mięśnie. Bez rewelacji.
nie jara Cie wysportowana sylwetka, piekna pupcia, zdrowe nogi u kobiety? i to jak one są giętkie?
wpadłeś geju
zgolic im wlosy masz geja. jak kogos jara material tartaczny to prosze bardzo ja wole kobiete z krwi i kosci ktora ma czym oddychac ( czyt. cyce )i na co usiaść ( czyt. tylek ).
Jeszcze nie widzialem sportowca plci damskiej z piersiami
Generalnie to paniom sport wyczynowy raczej nie służy, sylwetki upodobniają im się do męskich no ale jak ktoś woli "męskie" cechy u pań to w sumie jest to wolny kraj i w ogóle..
Jeśli chodzi o całkoształt (nie tylko tyłeczki) oto moje typy:
sadam napisał/a:
nie jara Cie wysportowana sylwetka, piekna pupcia, zdrowe nogi u kobiety? i to jak one są giętkie?
wpadłeś geju
zgolic im wlosy masz geja. jak kogos jara material tartaczny to prosze bardzo ja wole kobiete z krwi i kosci ktora ma czym oddychac ( czyt. cyce )i na co usiaść ( czyt. tylek ).
Jeszcze nie widzialem sportowca plci damskiej z piersiami
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie