Faktycznie masz jaja. Teraz zdejmij majty i zrób rundkę honorową pokazując wszystkim swoją męskość.
Ciekawe kobiety musisz spotykać na swojej drodze. Oczywiście, że lepiej nie martwić się o to czy wystarczy mi kasy na rachunki, ale do cholery, nie wmawiaj że każda idzie ślepo za pieniądzem. Jeśli jestem z facetem i klepiemy biedę, to nie będziemy się mnożyć jak króliki i spróbujemy znaleźć sposób na powiększenie majątku. Nie po to mam mózg, żeby dać się ponosić instynktom i pakować do łóżka bogatym synusiom tatusiów.
Przy kłótni jest szlaban na seks? Chyba nikt nie chciałby uprawiać seksu z osobą która właśnie go wku*wiła. Jeśli się pogodzą, to czemu nie? Kobiety też lubią seks. Poza tym nigdy nie zdarzył mi się stosunek "za coś", więc podważam Twoją teorię.
Jackyll napisał/a:
P.s. wiem, że chciałabyś być na jej miejscu, ale nie musisz siebie tutaj opisywać, bo się z tobą teraz nie umówię na randkę i automatycznie twoich fotek nie wrzucę, ale możesz ewentualnie sama to zrobić zanim do niej dojdzie
.
Nie mówiłabym o sobie w trzeciej osobie. Choćby mi cycki mieli uciąć, to stanowczo odmawiałabym spotkania z Tobą. Poza tym zawiódłbyś sie moim wyglądem. Nie jestem ani gruba, ani brzydka - nie Twój typ.