@: jak Ty tak samo jedziesz jak ten gość co muli lewy pas to jbać Cię .
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!Nic nie widać,czemu jechał lewym a nagrywający prawym.tamten się qk🤬ił że mu drogę zajechał to go marginesem wyprzedzał ale nie poszło
Widzę kolega ma udar przed monitorem. Upośledzony przepisowy pedał? Wsiadasz za kółko to stajesz się niebezpiecznym renegatem odizolowanym od możliwości przetrącenia Ci łba a jak wysiadasz to wracasz do postaci zwykłej p🤬dy?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówIdealny przykład upośledzonego przepisowego pedała - prawy wolny, ale przecież z prawej nie wolno wyprzedzać. Ja mu dam nauczkę, wjadę do rowu i się rozp🤬olę, ale mu pokażę...
Na sadolu jest od c🤬ja takich przepisowych p🤬deczek, zapewne któraś zaraz obsra gacie
Prawka chyba nie masz... Wolno wyprzedzać z prawej strony ;D w razie jak byś chciał się do edukować to proszę : Wyprzedzanie z prawej strony jest dozwolone w kilku przypadkach: na jezdni jednokierunkowej z wytyczonymi pasami ruchu, na autostradzie i drodze ekspresowej (dwujezdniowej w jednym kierunku w terenie zabudowanym i trzyjezdniowej w terenie niezabudowanym).
Idealny przykład upośledzonego przepisowego pedała - prawy wolny, ale przecież z prawej nie wolno wyprzedzać. Ja mu dam nauczkę, wjadę do rowu i się rozp🤬olę, ale mu pokażę...
Na sadolu jest od c🤬ja takich przepisowych p🤬deczek, zapewne któraś zaraz obsra gacie
Prawka chyba nie masz... Wolno wyprzedzać z prawej strony ;D w razie jak byś chciał się do edukować to proszę : Wyprzedzanie z prawej strony jest dozwolone w kilku przypadkach: na jezdni jednokierunkowej z wytyczonymi pasami ruchu, na autostradzie i drodze ekspresowej (dwujezdniowej w jednym kierunku w terenie zabudowanym i trzyjezdniowej w terenie niezabudowanym).
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów