Umiesz czytać co napisałam? Bo widzę że język polski jest za trudny.
nie wiem o co ty się spinasz,
zdarzają się babki, które coś potrafią z logiką zrobić,
tak samo jak zdarzają się faceci , p🤬dusie , którzy młotka w ręce nie mieli,
ale @ZamiastLiściKomuniści , co do ogólności wypowiedzi ma rację, choćbyś zaprzeczała i nie chciała wierzyć, a zaklinanie rzeczywistości to też kobieca przypadłość,
niestety
Jako przykład podam swoją koleżankę, która posiłkując się youtubami czy innymi muratorami nauczyła się jak poprawnie położyć płytki na balkonie, mija kilka lat a płytki nie dość że położone wzorowo to dalej się trzymają i wytrzymały kilka zim.
Bo to akurat świetny sposób na dołączenie do chórów piekielnych. Nawet jak przełączę korki, jak się upewnię że wyłączyłam to co trzeba?
Czy znasz może jakąś stronę która prezentowałaby filmiki z nieumiejętnym grzebaniem przy prądzie?
właśnie niedawno skończyliśmy pisać oświadczenie, bo stojąc na światłach, baba rozmawiająca PRZEZ TELEFON w dłoni przywaliła mi w auto za prawie 200 tys, które odebrałem cztery miesiące temu,
od dawna widzę jak najczęściej płeć żeńska, trzyma telefon w czasie jazdy i zawsze mnie to irytowało,
też, jak nielogicznie i bez wyobraźni prowadzą auta
mam prośbę i nie pogrążaj się, odpisując @ZamiastLiściKomuniści, bo są takie sprawy, których kobieca logika nie pojmuje,
niemniej dodam, że zdarzają się kobiety logiczne, ale one są też krytyczne wobec siebie,
a Ty próbujesz polemizować i udowadniać
nie tędy droga