Mówią, że nie należy z głupimi dyskutować...Pomimo tego odpowiem na kilka rzeczy gdyż zwyczajnie mnie drażnią.
Cytat:
Po pierwsze to jest Sadistic i nie wiem czemu jakieś j🤬e gimbusy obrażają się z powodu tego tematu
1. Nie jestem gimbusem - i nie wiem dlaczego "każdy kto nie z nami" musi być gimbusem...
2. Nie obrażam się. Jednak gdy ktoś daje taki filmik a następnie kilku się wyśmiewa gdyż "taka moda" to wg mnie należy interweniować i przedstawić swoje zdanie, tym bardziej jeśli jest poparte pewnymi faktami...
"zapewne to j🤬i internetowi rycerze PIS-u"
Nie jestem wyborcą PiS-u, pomijając fakt, że nie jestem za demokracją to PiS nie jest moją opcją polityczną podobnie Bogusława Wolniewicza. Pan Bogusław brał udział w kampanii UPR-u i podobnie ja się stawiam za RW JKM-a WiP-em i UPR-em
"chcący bronić katolicyzmu, patriotyzmu i innych k🤬a bzdetów. "
O ile dla ateisty może to być "bzdet" to dla człowieka wierzącego jest obrazą.
Gdybym obraził Twojego idola też byś był oburzony (chociaż to nie to samo, prawda?).
A jeśli patriotyzm jest dla Ciebie jednym z "bzdetów" to ja współczuję...
"Po drugie filozofia i filozofowie w dzisiejszych czasach to czysta próżność."
Gadasz jak komunista. Nie Tobie oceniać co jest próżnością. Ludzie wybierają różne kierunki rozwoju i nimi podążają z różnych względów. Jeśli Wolniewicz robiłby to z "próżności" czy innych niskich pobudek to pewnie nie osiągnąłby takiego autorytetu i skończyłby jako operator koparki...
Cytat:
Zajebiście, na sadolu pokazali się obrońcy psycholi i TV Trwam
Masz wyniki badań psychiatrycznych by nazwać Wolniewicza psycholem?
Czy bronię TV Trwam? Tak, bronię. Gdyż jest to jedna z niewielu alternatywnych stacji, która nie działa na usługach rządu. Nie jest to stacja obiektywna, ale przynajmniej alternatywna. Często zawierająca zdrowe, normalne poglądy piętnowane przez TVP, Polsat czy TVN.