Wk🤬iają mnie Ci wszyscy co tak hejtują anime ja p🤬le a sami pewnie oglądali całe dzieciństwo dragonballa j🤬e nietolerancyjne śmiecie a ty z "Jaranie sie anime to pedalstwo" chyba masz przeżycia związane z ojcem i piwnicą
fajna bajka, warto obejrzeć. śmieszne jest to, że na około 15 odcinków całego serialu krew się gęsto leje może we trzech, ale tylko te pokazują. na tej samej zasadzie nawet z titanica można zrobić film, który polega na tym, że cały czas ludzie się topią.
Wk🤬iają mnie Ci wszyscy co tak hejtują anime ja p🤬le a sami pewnie oglądali całe dzieciństwo dragonballa j🤬e nietolerancyjne śmiecie a ty z "Jaranie sie anime to pedalstwo" chyba masz przeżycia związane z ojcem i piwnicą
Dragonball i inne anime z polonii 1 nie byly tak spedalone jak to co produkuja teraz, ciagle te same powielane schematy z cyckami w tle.
I jak zwykle hejt na anime i mange...
"Jaranie się Japonią to pedalstwo, a manga i anime to ciota i c🤬j" - co za k🤬a debil to wymyślił?
Nietolerancyjne c🤬je...
podpis użytkownika
Nigdy nie odpisuje. Jeśli odpiszę, to albo z litości albo mnie wk🤬iłeś.
Widziałem ten odcinek w tv kiedyś. Ogólnie polecam serie A wy co hejtujecie anime i mange wyk🤬iajcie bo sami oglądaliscie za dzieciaka Dragon Balla a teraz p🤬licie głupoty, tolerancji trohe