Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Spotyka się w barze dwóch kierowców ciężarówek:
-Stary, chyba kończę z tym zawodem.
-Czemu?
-Zawsze o 4-tej rano zasypiam za kółkiem.
-Nie przejmuj się, mam na to sprawdzony sposób: O 4-tej wychyl łeb przez szybę i krzyknij głośno 3 razy: Nie będę spał!
Kierowca z przypadłością jak usłyszał tak zrobił.
Następnego dnia truckerzy spotykają się w tym samym miejscu.
-I jak, zadziałało?-pyta pierwszy
-Ni ch*ja. Krzyknąłem 2 razy i dalej już nic nie pamiętam. Obudziłem się, auto w rowie leży, łeb zakrwawiony...
-A szybę opuściłeś?
-No właśnie nie.
w 1:14 zjazd lekko na pobocze troche go pobudził stwierdzam z doświadczenia, że lanie po mordzie, łeb pod wode, pompki, przysiady, podskoki i co tylko dają efekt 3minutowy. guarana w kapsułkach daje rade.
Najlepiej stanąć na 15 minut na stacji, oprzeć głowę o zagłówek i zamknąc oczy jeśli nie chcecie zasnąć, potem wypić redbulla, parę przysiadów lub pompek, kilka kółek zrobić wokoło auta i możemy jechac dalej.
Warto to zrobić nawet jesli ma się 20 minut do odmu, trzeba pamiętac o tym, że zamkniecie oczu na 10 sekund spowoduje, że obudzisz się u Bram Valhalli...
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie