crankshaft napisał/a:
Ale ci wymuszał, o ja p🤬lę. A kierunek w prawo miałeś wrzucony?
Wymuszenie to wymuszenie. Zobacz jak jest znak pierwszeństwa a później się odzywaj. Nie ważne gdzie jechał i tak miał pierwszeństwo.
A złotówa kawał k🤬siarza, nie dość że ominął po malowance i ciągłej tych co czekali do skrętu to jeszcze zajechał drogę i się sadzi. Ja bym filmik ze złamasem podesłał gdzie trzeba, kilka stówek i punktów ukróci jego temperament. No chyba że nauczkę dostał, niewidoczną na filmiku.
crankshaft napisał/a:
A wiesz chociaż jak tam leci droga z pierwszeństwem? Bo żeby pojechać tak jak kamerujący trzeba mieć wbity prawy kierunek. Jeszcze coś ci podpowiem, ci taksiarze co jadą w lewo, jadą w 99% pod szpital. I skończ p🤬lić, tu żadnego wymuszenia nie było. To kamerkoman sam je spowodował.
Albo jesteś złotówą z Green Taxi albo nie masz prawa jazdy. Przyjrzyj się sytuacji, zobacz jaki szereg wykroczeń (oprócz wymuszenia) popełnił złotówa.
A co, gdyby jechał jak jest pierwszeństwo to wymuszenia by nie było?
EDIT: Zdrowo wam się niektórym we łbach pop🤬liło, złotówa jebie w h🤬ja, omija malowanką przez ciągłą inne samochody (zauważcie że stoi na malowance na której znalazł sie jadąc z pasa do jazdy zgodnie z pierwszeństwem), wymusza pierwszeństwo, na koniec wbija heble i krzyczycie że nic się nie stało?

Potencjalni kierowcy PKS z prawem jazdy z paczki czipsów, oczywiście cebulowych.