W sumie śmieszy, że niby 250km/h to taka kosmiczna szybkość i jak ktoś tyle jedzie to prosi się o śmierć wg tych ludzi. Jeździ się po Niemczech i moja biedna furka często uderza tyle na zegarze, bo inaczej idzie zasnąć.
Jakoś w styczniu na Daleszycach będzie promocyjna cena na tego Mercedesa. Weźcie mi wytłumaczcie jedną rzecz, czemu Polacy sprowadzają ten chłam ze Stanów. Kiedyś auto z odpalonymi poduszkami i kurtynami było bee nie mówiąc o uszkodzeniach karoserii gdy takie coś przyjeżdżało do Polski np z Niemiec. Dzisiaj patrząc na różnych stronach oferujących sprowadzenie złomu do Polski jest spust w bawełnę.
ja mysle, ze kierownik mercedesa przezyl, bez przesady, nie wyglada to tak powaznie
W sumie śmieszy, że niby 250km/h to taka kosmiczna szybkość i jak ktoś tyle jedzie to prosi się o śmierć wg tych ludzi. Jeździ się po Niemczech i moja biedna furka często uderza tyle na zegarze, bo inaczej idzie zasnąć.
Moim zdaniem powinien być zakaz wjazdu ciężarówek i autobusów itp na autostrady. Nie na darmo nazywa się ona DROGĄ SZYBKIEGO RUCHU.
Twój gruchot na polskich blachach
Wystarczyłby zakaz wyprzedzania przez tiry na autostradzie z mniej niż trzema pasami.
Ktoś o tym mówił w mediach ze 2 lata temu, ale na gadaniu się skończyło.
Tak z ciekawości spytam: czy według ciebie obce blachy np. niemieckie podnoszą status auta?
Moim zdaniem powinien być zakaz wjazdu ciężarówek i autobusów itp na autostrady. Nie na darmo nazywa się ona DROGĄ SZYBKIEGO RUCHU.