Takie tam wspominki z czasów pandemicznych. Wrzesień 2020
Jak ja się cieszę, że nie brałem udziału w tym cyrku. Będę wyśmiewał do końca życia...
No beka z tych 7 milionów co wzięli i umarli na covid. Idioci, mogli sie nie szczepić i nie przestrzegać higieny to by żyli, prawda?
W Brytanii od razu w prasie uprzedzali,że DO DOMÓW STARCÓW NIE BĘDĄ JEŻDZIĆ bo brakuje personelu i miejsc w szpitalach!To staruszkowie marli na Covid jak muchy I LEŻELI W TYCH DOMACH STARCÓW PO 2 TYGODNIE BO NIKT ICH NIE PRZYJEŻDŻAŁ ODBIERAĆ! Tak! ONI WZIĘLI UDZIAŁ W TYM CURKU!😡😡😡Ciała umierających na Covid-nie nadążano ich palić i grzebać!PRZECHOWYWANO W SAMOCHODACH-CHŁODNIACH! Mój cioteczny brat zmarł na Covid! I..bardzo żałuję,że TY NIE WZIĄŁEŚ UDZIAŁU W TYM CYRKU!😡😡😡
No beka z tych 7 milionów co wzięli i umarli na covid. Idioci, mogli sie nie szczepić i nie przestrzegać higieny to by żyli, prawda?
Wciąż nie mogę uwierzyć, ile jest sp🤬olin umysłowych, które wierzą w COVID. Ilu policjantów postąpiło wbrew prawu, wlepiając mandaty za brak maseczek, które to mandaty w tej chwili są masowo unieważniane przez sądy....
Nawet mi was nie żal. Nie zapomnijcie przyjąć 15-tej dawki przypominającej Pfizera, czy innego gówna. Stado kretynów, ekektorat rudego śmiecia i kaczora. Ha, tfu!
Nawet na sadolu mamy pokaźną ilość antynaukowych, płaskoziemskich sp🤬olin umysłowych negujących pandemię.
Miałem kolegę, który tak uwierzył w ten ruski, antyszczepowy bełkot, że jak zachorował na covid19 to zabronił żonie dzwonić po karetkę, bo w szpitalu przecież go podłączą pod respirator i uduszą.
Żona w końcu zadzwoniła po karetkę jak już było traghicznie, ale lekarz stwierdził jedynie zgon. Umarł w domu.
W pełni potwierdzam. Szpitale były zawalone wręcz...
Podobnie jak prosektoria, domy pogrzebowe i cmentarze...
Smutna prawda jest taka, ignoranci, że nie dość że naraziliście siebie (to akurat popieram - w myśl zasady, że chcącemu nie dzieje się krzywda), to jeszcze próbowaliście wymuszać określone decyzje na otoczeniu, momentalnie stawiając się w roli tych "oświeconych i jaśnie przenikliwych". Tacy jak wy parędziesiąt lat temu pełnili z radością funkcje blokowych w pewnych "miejscach odosobnienia" (daruję sobie bardziej ekstremalne porównania).
Mimo wszystko - gratuluję zdobycia pieczątek w paszporcie oraz życzę dużo zdrowia
Wciąż nie mogę uwierzyć, ile jest sp🤬olin umysłowych, które wierzą w COVID. Ilu policjantów postąpiło wbrew prawu, wlepiając mandaty za brak maseczek, które to mandaty w tej chwili są masowo unieważniane przez sądy....
Nawet mi was nie żal. Nie zapomnijcie przyjąć 15-tej dawki przypominającej Pfizera, czy innego gówna. Stado kretynów, ekektorat rudego śmiecia i kaczora. Ha, tfu!
W pełni potwierdzam. Szpitale były zawalone wręcz...
Podobnie jak prosektoria, domy pogrzebowe i cmentarze...
Smutna prawda jest taka, ignoranci, że nie dość że naraziliście siebie (to akurat popieram - w myśl zasady, że chcącemu nie dzieje się krzywda), to jeszcze próbowaliście wymuszać określone decyzje na otoczeniu, momentalnie stawiając się w roli tych "oświeconych i jaśnie przenikliwych". Tacy jak wy parędziesiąt lat temu pełnili z radością funkcje blokowych w pewnych "miejscach odosobnienia" (daruję sobie bardziej ekstremalne porównania).
Mimo wszystko - gratuluję zdobycia pieczątek w paszporcie oraz życzę dużo zdrowia
Foliarz , foliarz czytam foliarza
Z klinicznego punktu widzenia zasadniczo to nie kwiestia covida a kwestia braku umiejętności z zakresu łączenia przyczyn ze skutkami.
Nawet Reuters napisał ze to fake przy okazji dodając inne zdjęcia - też pewne fake co ?