A wasze mamusie nie zmywały?Oooo!Taaak!Rozumiem,że miały służbę?😜Czy zmywały i tez nazywacie je zmywarkami?
No jak, nauczyliście mnie tutaj, że w pupkę boli 😁
U mnie był wyzysk nieletnich.A wasze mamusie nie zmywały?Oooo!Taaak!Rozumiem,że miały służbę?😜Czy zmywały i tez nazywacie je zmywarkami?
Uświadomienie sobie o co ci chodzi wymagałoby od nich elementarnej logiki...Ooo!Co?Popsułam humorek!Do MAMUSI-określenie "zmywarka"-syneczkowi nie pasuje?😁Tylko dałam mały znak,że..ten wasz Matrix (ponoć na tym portalu)-jest wybitnie nielogiczny!😁
Raczej są zakleszczone. Bierzesz koszyk jaki jest, nie jaki chcesz...że koszyk włożyła w swój wózek, japrdl. jacy wy jesteście poyebabni
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Ja mam dwie No dobra,mam jedną.,ale to tylko przez szacunek dla żony ,która jest moim największym przyjacielem.
Mam kolesia który w domu gary myje i twierdzi ze to lubi (miotłą nie odpędzisz).Nigdy tego nie pojmę.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Ale nie wiem, czy nie kupię, bo słyszałem, że felgi idealnie się domywają w zmywarce xD