mrsatan napisał/a:
@JamalBG
Ty anonimowy błaźnie. Niby 30 lat, a napina się przez internet. Sram na Twoją opinię kaloszu umysłowy. Możesz wyjść z tym swoim komentarzem człowieczku ze wsi, co nigdy nie zaznał życia w mieście, starając się czerpać doświadczenie przez podobne reportaże. Do pola murzynie.
Po pierwsze, nie jestem anonimowy, w mojej sygnaturce jest numer telefonu do firmy którą prowadzę, gdybyś był trochę bardziej ogarnięty, wiedziałbyś że to wystarczy do sprawdzenia moich danych osobowych, chociażby przez książkę telefoniczną, tak więc z nas dwóch, to Ty jesteś większym anonimowym tchórzem. Po drugie, może i mam 30 lat, ale napinam się, gdy widzę frajernię upośledzoną umysłowo która rozwiązuje swoje problemy tylko i wyłącznie za pomocą siły. Po trzecie, urodziłem się w mieście, w mieście żyję i nie czerpię wiedzy z reportaży, tylko z życia, przez które więcej przeszedłem niż Ty, dzieciaku, co dało mi na tyle doświadczenia by wiedzieć, że moi rówieśnicy, którzy tak samo jak Ty, podchodzili do wszystkiego z pięściami, obecnie robią jako robole, które niczego w życiu nie osiągnęły. Po czwarte - nie stać cię na więcej? Kończę z Tobą dyskusję, bo jest ona bezcelowa, to tak jakby bawić się w błocie. Pozdrawiam, poszerzenia horyzontów oraz dojrzenia życzę.