polmorag napisał/a:
MareKSG co ty za głupoty piszesz !!!! Jaka policja jest na stadionach, byleś chodź na jedyny meczu gdzie Policja była na stadionie. Ja jestem Policjantem od 8 lat i już dużo meczy obstawiłem i nigdy nie byłem na stadionie w trakcie meczu , dopiero gdy ochrona nie daje sobie rady z bydłem (nie mylić z kibicami) to dopiero wkracza policja, A prowokuje ochrona która jest ubrana tak samo jak policja.
Kolejna sprawa to kontrola osobista Ochroniarze nie maja prawa sprawdzać kibiców takie prawo ma wyłącznie policja wiec zastanów się pisząc takie kretynizmy .
Przez te lata nie raz wysłuchiwałem wyzwisk pod swoim adresem ale mam na to wyjeb.... bo wyzwiska padają od gimbazy i im podobnych. Myśli jeden z drugim że kozak bo w grupie powyzywa. Żal mi tych wszystkich pseudokibiców bo to przeważnie sfrustrowani nieudacznicy życiowi którzy zakończyli edukacje na poziomie podstawówki lub gimnazjum
Poczytaj sobie o tym co dzieje się na stadionie Jagiellonii:
jagiellonia.net/?co=aktualnosci&id=6032
P.S. Pisząc o kontrolowaniu miałem na myśli pilnowanie. Może dobrałem złe słowo ale nie chodziło mi kontrole osobistą.