Wysłany:
2024-05-05, 13:00
, ID:
6663751
Zgłoś
Parkingi z bramkami dla abonentów i boisko kto zaszkodził auto zbyt wysokie a by zobaczyć gówniarza albo to gówniarz powinien skapnąć się wcześniej patrząc w obydwie strony jak każdy katolik cz tam buddysta indifferenc .mówią że dziecko trzeba przestrzegać przed śmiertelnymi wypadkami. A mimo to w ciąwszy się zdąża ,wszyscy wiemy że gnojki kosztują i wychowanie jest każdym małym eksperymentem żadna matka czy ojciec niewiedzą jak mają zachowywać się w rozwoju małego chłopca który ma 13 lat i już pije i pali Lolki nic dobrego z tego nie będzie wiem po sobie jak pod koniec lat nie emigrowałem to z pensją 850zł gdzie we Włoszech jako dekarz zarabiałem na czarno 3.600000 milionów lirów i na przeliczenie na złotówki było coś jakiego jak 7300zł i stwierdziłem że do Polski już nigdy nie wrócę aby żyć albo się budować kupiłem mieszkanie z 20 letnim kontraktem z bankiem i już żyje tu 24 lata więc nie spłacam co miesiąc 800€ to idzie na kupke a mam 42 lata wyjściowe rośnie szkoła morska i kryptomania w mapach też rośnie katamaranów piano piano me LO konstruisko i na emeryturę w wieku 54 lat bende pływał po Bahamas i bali wte i spowrotem Philipsem Oceanie