Jaki tam kaskader. Toż to zwyczajny kierowca "białego busa"...180/190 na szafie i służbowe autko leci
I nie, nie napisałem tego żeby kogokolwiek obrazić.
Eee idź Pan w ch**j. I to trafiło na główną? Tylko wypadki rassija i ch**j wie co. Ludziom lepsze przypadki się zdarzają niż transit który nie trafia w pas... 13 marzec... piątek. Od rana zapowiedź na parkingu bo Piaseczyńska Panienka suszy głowę o chwilowe parkowanie 10 metrów od bramy.Godz. 16.10 wymiana ciosów ze sfrustrowanym 50-cio latkiem na drodze w Warszawie. Działo się... a tu tylko transit i ch**j.
Jak widać na znaku informacyjnym akcja ma miejsce na Podbeskidziu (Cieszyn, Bielsko-Biała). Chłopaczek z Wielkopolski... Na c🤬j drążyć temat, kto nie jeździ, najwięcej będzie p🤬lił farmazonów.
Ja cieciu j🤬y robiłem tzw. forecourty. I nie ty cieciu mi będziesz mówił co to są submersible pump. Które ja nosiłem sam bo głupi sk🤬iel z północnej tak zarządził. Nie ja zarządzałem tym, żeby tzw. wenty robić z rur heavy duty.
Odp🤬l się ode mnie i graj w gierki. Znowu to p🤬lenie o IT i zarobkach c🤬je skąd chcesz zaj🤬?
Po c🤬j takie coś wrzucać w sieć? Co kamerka już rok w samochodzie i .... nic się nie nagrało CIEKAWEGO? To nie oznacza, że jest zgoda na wrzucanie taki gówien. Szkoda na to nawet jednego bita przestrzeni dyskowej.