Jak 偶yje to mia艂 fuksa. Co艣 wiadomo o jego stanie?
podpis u偶ytkownika
Nar贸d wspania艂y, tylko ludzie k馃がy - J贸zef Pi艂sudskiJak mnie te przygaz贸wki wk馃がiaj膮. Niech si臋 jaki艣 kierowca japonii plastikowej wypowie, o co w tym chodzi? Stanie taki na 艣wiat艂ach i pi艂uje, chce powk馃がia膰 wszystkich dooko艂a, czy go to podnieca? Jeden taki "motocyklista" ma gara偶 niedaleko mojego domu. W sezonie co drugi dzie艅 robi sobie przeja偶d偶ki. Zanim si臋 przebierze w te pedalskie sk贸rzane ciuszki to najpierw odpala sw贸j sprz臋t z wydechem pustym jak jego 艂eb i 2minuty jest jednostajne brrrrrrrrrrrrr. Jak ju偶 dosi膮dzie rumaka to zanim pojedzie, jeszcze go par臋 razy pi艂uje do odci臋cia. Do czego s艂u偶y to pi艂owanie, bo nie kumam?
podpis u偶ytkownika
ju偶 raz mnie zaprosili.Ewentualnie chwilowe przygazowanie mo偶esz wykorzysta膰 ostrzegawczo. Na przyk艂ad gdy masz podejrzenie 偶e wyje偶d偶aj膮cy z boku kierowca mo偶e ci臋 nie widzie膰( z autami zaparkowanymi zbyt blisko skrzy偶owania powiedzmy, ew drzewa ograniczaj膮ce widoczno艣膰) tak nie b臋dzie zaskoczony 偶e co艣 wylatuje mu z boku, ewentualnie przy jakim艣 dziwnym manewrze jak zmiana pasa bez upewnienia si臋 o takiej mo偶liwo艣ci, skr臋ty bez sygnalizowania, wymuszenia i takie tam. Jak dla mnie to taka 艂agodniejsza alternatywa klaksonu. Fakt, zdarzaj膮 si臋 osobniki nadu偶ywaj膮ce metody i lec膮ce brawurowo bawi膮c si臋 w pan贸w szosy, ale selekcja naturalna robi swojeJak mnie te przygaz贸wki wk馃がiaj膮. Niech si臋 jaki艣 kierowca japonii plastikowej wypowie, o co w tym chodzi? Stanie taki na 艣wiat艂ach i pi艂uje, chce powk馃がia膰 wszystkich dooko艂a, czy go to podnieca? Jeden taki "motocyklista" ma gara偶 niedaleko mojego domu. W sezonie co drugi dzie艅 robi sobie przeja偶d偶ki. Zanim si臋 przebierze w te pedalskie sk贸rzane ciuszki to najpierw odpala sw贸j sprz臋t z wydechem pustym jak jego 艂eb i 2minuty jest jednostajne brrrrrrrrrrrrr. Jak ju偶 dosi膮dzie rumaka to zanim pojedzie, jeszcze go par臋 razy pi艂uje do odci臋cia. Do czego s艂u偶y to pi艂owanie, bo nie kumam?