i dobrze tak frajerowi, jak się prosi a chamisko dalej parkuje to wyciągnąć mu furę na środek drogi i zadzwonić po lawetę, że jakaś k🤬a drogę zablokowała
a nie lepiej tego c🤬ja co zastawia tak na linkę wziąć i przewieść po asfalcie? To by na bank szybciej nauczyło nie zastawiania notorycznie samochodem podjazdów itp
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
bzdury! czytałem kilka dni temu o tej sytuacji w lokalnej gazecie. właściciel obu wozów kupił mieszkanie na mokotowie, ale zgubił kluczyki to mniejszego auta i najprościej jak tylko można przetransportował go kilka zakrętów dalej, gratuluję wyobraźni autorowi, prawie jak TVN!
aczkolwiek ja znam taki przypadek jak w dzień wszystkich Świętych mojemu znajomemu zastawili wjazd do posesji, a że mieszka niedaleko cmentarza, no to musiał sobie jakoś poradzić, ale on akurat miał traktor, więc większego problemu nie miał
Jak to widzę to rozważam zakup SUVa albo terenówki. R🤬ać w dupę takich leszczy parkujących na zakazach, kopertach, podjazdach i miejscach dla niepełnosprawnych!!!