Ojej, upadlińskie szczury, tudzież pożyteczni idioci znowu moralizują Dwóch z datą założenia konta 2022 (zaznaczmy to wyraźnie, po lutym 2022), trzeci 2023, ergo ta pierwsza wersja wydaje mi się bardziej prawdopodobna. I ten koronny argument, to jest bezmyślne zwyzywanie kogoś od onuc tylko dlatego, że nie znosi upadlińskiego chamstwa i panoszenia się w swoim własnym kraju
Cóż, debilkiem zostajesz do spółki z tym przygłupem, który napisał debilny komentarz, a którego nawet nie czytałeś. Przeczytaj przynajmniej jakiś artykuł w gazecie, boś Polak jak z koziej dupy trąba
Widzisz, debilem jest dla mnie ktoś, kto zakłamuje rzeczywistość. A rzeczywistość jest taka, jak ją przedstawia Velture - sam miałem wątpliwą przyjemność przekonać się o tym wielokrotnie. I nie, nie jest to jakiś niewielki procent patologii, to po prostu wśród ukrów zupełnie normalne zachowanie. Jestem jak najbardziej Polakiem i zakładam, że w przeciągu ostatniego półrocza przeczytałem więcej, niż Ty byłeś uprzejmy przez całe Swoje życie. I nie, nie tylko artykułów w gazetach, bo niestety mainstream`owe media są obecnie albo tworzone dla idiotów, albo kolportują symulakrę rzekomej przyjaźni z, tfu, "braćmi i siostrami". Dobrze, że chociaż wyniki sondaży z których można zbudować sobie prawdziwy obraz, powoli się pojawiają.